De bedste denimtrends for efteråret 2024

lyse denim bukser
Denim til efteråret

2024 - the year of denim

Der hersker ingen tvivl om, at denim har været en af de mest dominerende modetendenser i 2024. Det har været stort i foråret samt sommeren, og det fortsætter i både efteråret og vinteren. Om end der har været bestemte trends inden for denim, der har været mere trendy end andre, har det næsten set sådan ud, at så længe der var tale om denim, er du ikke gået galt i byen. Alligevel bør vi dog se på det bedste af det bedste og zoome ind på, hvad de bedste, største, fineste denimtrends for efteråret 2024 bliver.

 

Denim med denim

For tiden er denim så stort, at der i det hele taget ikke kan blive for meget af det - heller ikke på én gang, og derfor er trenden denim med denim enorm. Generelt kan du matche dine denim items med hinanden mere eller mindre åbenlyst. Du kan gå så vidt som til at matche dine jeans med en denimskjorte eller en denimjakke, eller du kan style dem med en hoodie med blot en denimhætte eller andre denimdetaljer. Pointen er, at du ikke skal være bange for at kombinere denim, for som det er nu, bliver det ikke for meget!

 

Brede denimbukser

Det, der hurtigt kan blive stopklodsen for at iføre sig et par jeans, er tanken om at møffe sig ned i sådan et skinny par, hvilket næsten kan sidesættes som dagens motion. Derfor er det ikke sært, at den store trend er brede jeans, og her er det ikke bare bredde i den forstand, at de lige er til at snige sig i uden de store problemer, næ nej, vi taler big time vidde i de ben! De kan nærmest ikke blive for brede, hvilket sandsynligvis er et resultat af, at moden lige nu henter inspiration i 90'erne og 00'erne, hvor vi også så en del til de bredere jeans. Hele denne 90'er og 00'erbølge resulterer naturligvis i, at slidtage på jeans også er noget, der pryder modebilledet.

 

Tilgængelige farver

Vi er generelt i en periode, hvor moden lægger op til brug af masser af farver, og derfor kan du sagtens være kreativ i din tilgang til farven på dit denim, men det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke er noget, vi ser mere end andet, for det er der. Den dybe blå til medium blå farve vil naturligvis altid være en farve, vi vil se meget til i denim, men man skal heller ikke underkende en klassikers succes. Derudover er den store trend denim i forvasket mørkegrå. Fælles for disse farver er, at de er nemme at sammensætte med resten af garderoben, alt imens de er meget tilgængelige i butikkerne - man kan næsten altid finde et par jeans i disse farver, og en denimjakke i dyb blå burde heller ikke være den store udfordring at finde frem til. Og så må vi selvfølgelig heller ikke glemme en vigtig ting, de har tilfælles: De ser knaldhamrende godt ud på denim.

 

Eksperimenterende

Som en glædelig overraskelse byder moden i denne sæson på en eksperimentel tilgang til denim. Måske tænkte du "denim med denim, bliver det vildere?" Ja, det gør det faktisk. Vi vil se denim med vilde prints, lækre mønstre og cool dekorationer på, og det kan nærmest ikke blive for meget, for denne gang vil detaljen ligge i, ja, detaljen!

 

Low waist jeans

Nej, det er da ikke noget, vi som sådan har glædet os til at melde ud, men ikke desto mindre er det sådan her, det forholder sig: Lavtaljede jeans er in igen. Vi ved godt, at ikke alle føler sig komplet tilpasse i low waist jeans, men vi må også huske på, at de virkelig kan gøre noget lækkert i forhold til at vise de kvindelige former, og de er et empowering statement på, at man er tilpas med og i sin krop! - Og så ser et par lavtaljede jeans altså også megalækkert ud sammen med en crop top, som tilfældigvis aldrig rigtigt er gået af mode.

 

Lange nederdele

Nu har vi lagt ud med at snakke om, hvordan der bare skal mere denim på denim, og nu slutter vi af med undtagelsen: den lange nederdel i denim. Den skal bære denimlooket af sig selv og skal ikke parres med andet denim, men helt ærligt, ikke? Den kan klare det! Den lange denimnederdel er udråbt til et af de absolut vigtigste stykker overgangstøj, og det er da fuldt forståeligt, for ikke blot er det et fashionable klæde, længden og materialet sørger for at holde på varmen i overgangsperioderne.

 

 

Nu ved du lidt mere om, hvad for noget denim du skal rende ud og købe for at blive klar til efteråret.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
499 kr.
Nyhed
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
399 kr.
FORUDBESTIL
Nyhed
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
499 kr.
Nyhed
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
319 kr.
Nyhed
Sofie taske blå
Sofie taske blå
Sofie taske blå
389 kr.