De bedste blazere til skolebrug

blazer dame
De blazere skal du have til skolebrug

Tilbage til skole-garderoben

Vi er godt henne i efteråret, og det betyder, at en del er røget tilbage på skolebænken, og derfor skal vi have vores fabulous skoletøj fundet frem fra gemmerne igen. Når det så netop handler om skolegarderoben, er der en specifik tøjgenstand, vi ikke må glemme: vores blazer! Vi tager dig igennem de mest oplagte typer af blazere at gå efter, når det handler om at se chic ud i klasselokalet.

 

Keep it casual

Naturligvis skal din blazer være flot og få dig til at se rigtig stilet ud, men det betyder ikke, at den ikke også må være behagelig og hyggelig at have på, for nogle gange skal man sidde mange timer i lokalet, og for virkelig at nå sit fulde læringspotentiale, er det nødvendigt at være komfortabel. Dette kan blandt andet opnås ved at vælge en oversized blazer i stil med vores Valentina blazer i creme, der viser, hvordan man både kan være mega stilet og elegant samtidig med at det oversizede look gør den megabehagelig at have på.

 

Eksperimentér

Studietiden er tiden, hvor man skal eksperimentere - og det gælder også, når det kommer til dine blazere! For ja, en helt klassisk, sort blazer er et sikkert valg, men det er i skolen, du kan køre det lidt usikkert.

Et sted, hvor vi blandt andet ser den eksperimentelle tilgang komme til synes, er bindebånd. Bindebånd er in i frakker såvel som blazers, og som man kan se det i vores Agnes blazer i creme, skaber det en anden form for detaljerigdom.

Selve stoffet kan du også være lidt eksperimentel i tilgangen til. Den klassiske blazer er hovedsageligt holdt i Polyester, men du kan roligt afprøve andre stoftypper for at skabe et mere casual look. Gå f.eks. med en blazer i velour eller twill, men gør dig også tanker om, hvordan en denimblazer kunne være sagen. Til sommer kunne du også overvejer en blazer i et let stof.

Du vil selvfølgelig også gerne være trendy, og hvis der er noget, der trender, er det mønstre. Den klassiske stribede blazer, vi eksempelvis ser i vores Emelie blazer i navy, er et eksempel på et mønster, der hænger ved og aldrig går af mode, men også tern, som vi ser i vores Samantha blazer, er en sikker vej at gå, og det giver en udstråling af klasse og kulturel kapital.

Noget, der hitter mere end nogensinde, er farver, hvilket også er en glimrende mulighed for at tilføje noget personlighed til dit outfit - dette kan du blandt andet gøre ved at tilsætte en farverig blazer. Vinteren nærmer sig, hvor blå og grønne farver, eksempelvis som vores Morgan blazer i grøn, er i højsædet. Denne blazer viser også, hvordan forskellige farver og mønstre kan spille sammen i en eksperimentel tilgang, du også kan overveje, når du skal eksperimentere med farverige blazere.

Generelt har vi set mange forskellige detaljer være blikfang i den eksperimentelle tilgang til blazere, men en sidste detalje, vi vil pege på som noget, du kan overveje, når du vender tilbage til skolebænken, er oversized lommer som dem, vi ser på vores Ruby blazer i beige. Udover at lommer generelt er virkelig dejlige og praktiske, ser vi denne detalje trende inden for flere områder - på frakker, på bukser og også her, på blazere.

 

 

Vi håber, du er blevet lidt klogere på, hvad du skal finde frem af blazere til skolebrug.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.
Nyhed
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
369 kr.
Nyhed
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
349 kr.
Nyhed
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
339 kr.