Date night outfit

date kjole
Klæd dig på til din date

Style dig efter daten

Jubiii, du skal på date med ham eller hende den søde, og nu tænker du over, hvad du mon skal tage på. Der er nogle basale regler for dit outfit, og nu tænker du nok "Åh nej, det handler om hælhøjde, dybden på kavalergangen eller at jeg skal vise mine former", men nej, det er slet ikke noget i den stil. Reglerne er, at du tager noget på, der føles godt for dig at være i, og som passer til din personlige stil. Hvis vi foreslår noget, der bare overhovedet ikke er dig, skal du da for Guds skyld ikke tage det på. For at daten bliver god, og du kan vise dig fra dine bedste sider, skal du føle dig komfortabel, men stadig stilet - og bare rolig, vi hjælper med den stilede del.
Derudover er et godt tip (hvis ikke en regel), at du bør klæde dig efter hvilken type date, I skal på. F.eks. bør du måske ikke tage på en gåtur i skoven i en tight kjole og stilethæle, og en middagsdate på en nydelig restaurant indbyder ikke just til en sweater. Så tænk også lige efter og vurdér, om outfittet passer til datens natur.

 

Outfit til kaffedaten

At tage en kop kaffe sammen på en café er en meget populær mulighed for første date (egentlig også for anden eller tredje mv.), da det er en meget casual og hyggelig date, der ikke behøver vare længere end, at man får set hinanden an, og det foregår i det offentlige, så begge parter kan føle sig trygge. Alt det lyder jo godt, men hvad skal man tage på? Helt klart noget, der er lidt casual, men alligevel viser, at du gerne vil gøre noget ud af dig selv. Tøjet skal selvfølgelig passe til årstiden, men her i de køligere måneder kunne en mulighed være at gå med et par habitbukser og en rigtig pæn strik. Habitbukser er både elegante og behagelige, hvor strikken er nede på jorden, men stadig rigtig pæn. Derved er de begge (og især kombinationen) oplagte til kaffedaten.

 

Outfit til den udendørs date

Der er flere muligheder for at lave en udendørsdate; man kan gå en tur, tage i zoo, spille minigolf eller tage en kajaktur. Denne type dates er genial for dem, der finder en stillesiddende snakkedate fuld af øjenkontakt for intens. Det, man dog skal være særligt opmærksom på (hovedsageligt i efterårs- og vintermånederne), er at have det rette overtøj på. Måske du håber på at vise, hvad du har på under jakken, men når daten finder sted udenfor, bør du fokusere på at finde den helt rigtige jakke. I efterårsmånederne er intet så elegant som en trenchcoat, så det kan med fordel overvejes, om end det vigtigste selvfølgelig er, at du føler dig tilpas med jakketypen. I vinter kan en lang frakke vise en vis elegance, men der dukker også flere og flere rigtig gode og fine korte jakker op, og i vintermånederne kan du med fordel dresse op med accessories. Det rigtige sæt hue, handsker og halstørklæde kan være med til at skabe spænding i outfittet, hvis du går med farver, eller skabe ro og elegance, hvis du vælger afdæmpede eventuelt matchende farver. Overvej eventuelt at gå med handsker (der har individuelle rum til hver finger) frem for vanter eller luffer (der samler fingrene) i tilfælde af, at der skal flettes fingre - man ved jo aldrig.

 

Outfit til middagsdaten

At gå ud og spise sammen er måske ikke så populær en dateform, som det har været, men det betyder ikke, at det ikke hænder, og det er ved denne type date, du virkelig kan give den gas med den elegante påklædning. Vores absolut bedste bud er at finde midikjolen frem sammen med et par lækre stiletter, for midikjolen er den perfekte blanding af at vise sine fortrin frem, alt imens der bevares en dydighed. Hvis I allerede har været på et par dates, og du gerne vil vise dig frem fra den lidt mere sexede side, kan den lårkorte selvfølgelig også være en løsning, hvis det er sådan, du er mest tilpas. Kjolen kan naturligvis også skiftes ud med en nederdel og en top, men fælles for begge outfits er, at de gerne skal toppes med nogle lækre accessories. Hvor meget opmærksomhed, dine smykker skal tiltrække sig, afhænger dog af selve kjolens eller toppens natur. Er der tale om en kjole eller top med fine detaljer, bør den bære looket, og smykkerne være relativt simple, så de ikke stjæler al opmærksomheden. Er der derimod tale om en simpel top eller kjole, må du gerne gå med nogle vilde smykker, der løfter dit look.

 

Outfit til den hyggelige hjemmedate

Måske skal I mødes hjemme ved dig eller din date til en middag, et glas vin eller noget helt tredje. Det kan være en god mulighed for at møde under mindre pressede og formelle rammer, som der eksempelvis var under middagsdaten, og i og med at rammerne er mindre formelle, bør dit outfit naturligvis være det samme. Du kan i og for sig stadig gå med et look baseret på en nederdel og en pæn top, men måske knapt så ekstravagant en top denne gang. Du kan også med fordel bytte nederdelen ud med et par tight jeans for netop at skabe et casual, men skarpt look, der passer godt til rammesætningen.

 

Outfit til filmdaten

Så er det tid til Netflix 'n ch- nej, der er selvfølgelig tale om en helt uskyldig filmdate, hvor I hygger jer, ser en film og måske sidder lidt tæt i sofaen. Rammerne indikerer afslapning og hygge, så det skal dit outfit naturligvis også, men uden at springe i pyjamas og sweats, for pænt må det stadig gerne være. Så for at skabe det perfekte, casual, pæne outfit, starter vi med et par jeans, der meget gerne må have noget vidde i benene, så de også blever behagelige og afslappede. I denne årstid vil du med fordel kunne sætte disse jeans sammen med en rigtig pæn striktrøje. Vi taler ikke den sjove julestrik her, vi taler en yndig strik, der udstråler afslapning såvel som elegance.

 

Vi håber, at du blev lidt klogere på, hvordan du kan klæde dig på til daten, og hvis du mangler dateideer, kan du læse vores blogindlæg "Sjove idéer til Valentinsdagdaten".

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
Sandra t-shirt hvid
359 kr.
Nyhed
Alice denim top blå
Alice denim top blå
Alice denim top blå
339 kr.
Nyhed
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
Monica oversized t-shirt grå
369 kr.
Nyhed
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
Ella denim nederdel blå
349 kr.
Nyhed
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
Christine nederdel sort
339 kr.