Astrid Frank - Aalborgs skjulte perle

Astrid Frank - Aalborgs skjulte perle
Kom ind i vores butik i Aalborg

Velkommen til butikken 

Vi vil gerne invitere dig indenfor i vores lokaler og fortælle lidt om, hvad vi har at tilbyde i vores fysiske butik, for på nuværende tidspunkt har du nok stiftet bekendtskab med vores webshop, men vidste du, at vi har en fysisk butik liggende i hjertet af Aalborg Vestby?

 

Hvem er vi?

Astrid Frank er en kvindeejet virksomhed, der som sagt består af både en webshop og en fysisk butik, hvor lager og kontor ligeledes er at finde. Vi går op i at følge moden, samtidig med at vi ikke vil sælge de populære mærker, alle andre sælger, og derfor kan man ved os finde nogle mere unikke varer.
Alt er dog ikke mode for os, og vi tager initiativer til at blive mere grøn som virksomhed. Alt det kan du læse mere om under 'bæredygtighed'.

 

Hvor ligger Astrid Frank?

Se det er jo lige dét, for helt nemme at finde er vi ikke nødvendigvis. Vi ligger i Aalborg Vestby på adressen Kastetvej 26G omgivet af pulserende trafik, dagligvarebutikker og specialbutikker. Selvom vi ligger lidt hengemt, er der masser af mulighed for at komme hertil. Bybusserne (nærmere specifikt alle 2'ere) holder ved Vestbyen Station, hvilket de regionale toge ligeledes gør. Her er det blot gå lidt op ad Kastetvej og dreje ind ad den lille gyde, der kommer før Ulla Therkelsen Café - gå igen til højre i gyden, og du finder os. Hvis du kommer i bil, vil vi anbefale dig at parkere ved Kvickly, der har en times gratis parkering. Her skal du gå ind i den lille gyde umiddelbart til venstre for Kvickly, og så har du os. Der hænger også et skilt over gyden.

Kastevej 26G, 9000 Aalborg 

Hvorfor ligger Astrid Frank i Aalborg Vestby?

Så der er mange muligheder for at komme hertil, men det kræver lidt vejledning at finde butikken. Man kan jo så spørge sig selv om, hvorfor man slår sig ned et sted, der kan være sådan en udfordring at finde, men det har sine fordele at være butik i Aalborg Vestby.
Først og fremmest har vi nogle store, rummelige lokaler, hvis lige er svære at finde i Aalborg Centrum. Det har givet mulighed for at have butik, lager og kontor sammen, hvilket ikke blot er yderst praktisk for den fysiske butik, men også sikrer et godt arbejdsfællesskab, hvor alle kender hinanden.
Derudover bunder en stor del af valget i, at Aalborg Vestby er en bydel i rivende udvikling, og der ses allerede en del dagligvarebutikker, spisesteder og specialbutikker. Der bor og arbejder en stor mængde mennesker, men der er ikke noget prangende udvalg af tøjbutikker, hvor vi i Astrid Frank ser en mulighed for at være de første inden for netop denne gren af detailhandlen. Med den udvikling, der er i Aalborg Vestby, vil det ikke vare længe, før flere farter til, for snart vil flere se manglen på tøjbutikker i denne bydel.

 tøj butik Aalborg

Modetøj til kvinde og meget mere 

Vores butik i Aalborg er bestemt et besøg værd!
Ligesom på webshoppen har vi tøj, sko og accessories i lange baner og nok forskelligt til at kunne friste langt de fleste, og til forskel for vores webshop, har du i vores butik mulighed for at kunne prøve tøjet og se, hvordan det passer netop dig. Eftersom vores butik er i tilknytning til vores lager, vil vi også have muligheder for at finde alle størrelserne frem til dig, så du skal ikke være bekymret for, at der er en variant, som ikke er at finde i butikken. Og er størrelsen ikke i selve butikken? Intet problem, vores søde ansatte går selvfølgelig på lageret og tjekker, for vi slår os meget gerne på, at vi yder en fortrinlig service til alle vores kunder, og vi ser helst, at alle går glade herfra med et smil på læben.
Slutteligt vil vi gerne fremhæve muligheden for gratis afhentning i butikken. For hvem ved? Det kan snildt være, at du i hjemmets trygge rammer finder den perfekte kjole eller et par bukser, der er lige, hvad du mangler, men du gider faktisk ikke betale for fragt? Så er det heldigt, du kan bestille til gratis afhentning i vores butik og henten selv samle tøjet op, efter du alligevel skulle handle ind, eller du kan sende en helt anden til at hente i dit navn. Ligegyldigt hvad er det da smart.

 

Vi håber på, at du blev lidt klogere på os, og vi håber sådan, at vi ser dig i vores fysiske butik på Kastetvej 26G i 9000 Aalborg.

Knus,
Pigerne fra Astrid Frank

Se vores nyheder

Nyhed
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
Lucca denim jakke
499 kr.
Nyhed
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
Lucca jeans blå
399 kr.
FORUDBESTIL
Nyhed
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
Amelie denim kjole blå FORUDBESTILLING
499 kr.
Nyhed
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
Melina ballerina beige
319 kr.
Nyhed
Sofie taske blå
Sofie taske blå
Sofie taske blå
389 kr.