Hvad er moderne dette efterår?

Hvad er moderne dette efterår?
Hvad er moderne dette efterår?
Efteråret har ramt os og det kan mærkes på både det køligere vejr og på shoppen, som er fyldt til randen med nye efterårsvarer. Følg med i dette opslag og find ud af hvad der er populært dette efterår og hvilket varer som er musthaves i din garerobe.

1. Striber

Du har måske allerede opdaget at bybilledet er præget af striber for tiden. Striber et helt klart den mest populære style dette år og vi kan sagtens se hvorfor - striber giver et eksklusivt og sofistikeret look. Vi har fået en masse varer hjem med striber i forskellige farver - find din favorit model på hjemmesiden.

2. Chunky støvler

Vi har set denne trend flere år i træk nu og det må simpelthen være fordi, at den er kommet for at blive. Der er nærmest ikke efterår uden at man har erhvervet sig et par cool, rå og chunky støvler. Støvlerne er behagelige at gå i og kan nemt styles med både kjoler og jeans - genialt !

Shop chunky støvler her

3. Cool jakker

Èn ting er helt sikker - man kan aldrig lave et fejlkøb på en cool vinterjakke. Vi har fyldt shoppen med jakker til enhver smag: lange og korte jakker, trenchcoats, bikerjakker og vinterjakker til de helt frostkolde dage.

Shop alle jakker her


4. Strikveste

Denne her er nærmest også blevet en klassiker efterhånden - store, lækre og behagelige strikveste, som nemt styles udenover en stram trøje eller skjorte. Vi er selv helt vilde med dette look og derfor har vi fået et skønt udvalg af strikveste på shoppen.5. Løse og behagelige jeans

Helt ærligt - hvem gider stramme og ukomfortable jeans? Ikke os, hvertfald. 
Dette efterår handler om komfort og derfor er oversized jeans med bred vidde en sikker vinder i år - genialt altså !


6. Strikkjoler

En af de nemmeste måder at få et simpelt og cool outfit på er, at erhverve sig en strikkjole. En strikkjole kræver kun et par fede støvler, en jakke og et par cool solbriller og VUUPSI - så er der sammensat et trendy outfit som helt sikkert vil blive beundret.

Shop alle kjoler her

Vi håber at dette kunne hjælpe dig til at finde dette års musthaves til din garderobe og blive klogere på, hvad der er moderne dette efterår.
Skulle der være de mindste spørgsmål eller du ønsker vores anbefalinger, så skal du endelig kontakte os.

Skønt efterår piger 🤍
Knus,
Pigerne fra Astrid Frank